Automatically translated with Google Translate
 • ARRANGØR: Bærum Kulturhus

  Beckstrøm Kvartett

  Intim konsert med melodiøse låter og sterke, personlige og underfundige tekster.

  Lars Beckstrøm er mest kjent fra deLillos, som bassist, vokalist, og låtskriver. Han har også skrevet flere av deLillos sine live-favoritter. De fleste vil huske titler som «Den Feite Mannen», «Balladen om Kåre og Nelly», «Søster», «Uten Deg» og ikke minst «Nittenåttifire».

  Ved siden av sitt virke i deLillos har Beckstrøm utgitt fire solo-album: «Tett i tett» (1992), «Lykkens kalosjer» (1997), «Helium» (2003), og «Drøm videre!» (2006). Disse har alle høstet gode kritikker og Beckstrøm har hatt radiohit'er med låtene «Svigermor» og «Skjebne».

  I 2008, seksten år etter sin solo-debut, velgte Lars å gå en ny vei, og startet bandet: "Beckstrøm Kvartett". - Lars er ikke lenger alene...

  Samme år ga Beckstrøm Kvartett ut det kritikerroste albumet «Døgenikt» med hit'en «Et Eksperiment». Plata var et produkt av et samarbeid mellom fire musikere, med utgangspunkt i tekstene og melodiene til Lars. Tekter som ofte beskrives som underfundige og vakre. Et varemerke som har bidratt til at Lars har etablert seg som en av landets kjæreste låtskrivere.

  Beckstrøm Kvartett har nylig gitt ut albumet «Gjest i Mitt Liv», og skal i tidsrommet september og ut året turnere på Østlandet. Og i november kommer de til Sandvika og Bærum Kulturhus.

  Kvartetten opererer i mange musikalske landskap (pop, folk, rock, jazz), og er kjent for sine melodiøse låter med sterke, personlige og underfundige tekster.

   

   

  Medvirkende

  Lars Beckstrøm (akk. gitar, vokal)

  Marius Stegegjerde-Kristiansen (elektriske gitarer, kor)

  Tov Ramstad (kontrabass)

  Bjørn Einar Hanstveit (perkusjon).

  Varighet

  en og en halv time

  YouTube

  Facebook

  Rabatter

  Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER.

  Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

  Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikka-kort kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

  Print

  Forestillinger

  Priser

  170.00 - 295.00 NOK

  Priser er inkludert serviceavgift.

  Legg til kalender