Automatically translated with Google Translate
  • FÅ BILL!
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

Konserten «Alt eg ser» med to av landets fremste artister.

Konserten 19. mars er flyttet til 11. september. Alle som har kjøpt billetter til 19. mars har automatisk billetter til 11. september, og har fått beskjed om dette.

To av landets mest folkekjære artister, Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland, legger ut på turné sammen, og nå kommer de til Sandvika.

Til sammen har de en fartstid i bransjen på over 70 år. De har begge opparbeidet seg som unike posisjoner i norsk musikkliv og blir regnet å være blant landets fremste artister. Nå slår de sammen sine omfangsrike låtkataloger, og publikum kan dermed vente seg en konsertopplevelse for historiebøkene. Det er duket for en stemningsfull, oppløftende og ikke minste gåsehud-fremkallende kveld.

«Sigvart har en av Nordens flotteste stemmer, det er en fryd å jobbe med karen, det vanker gåsehud hver gang. Nå blir det altså rikelig med gåsehud-muligheter i høst. Om ikke stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gleder jeg meg til og for alle dere som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk liker jeg alt fra Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette være høstens riktige valg», humrer Eidsvåg.

Dagsland ser også stort frem til å legge ut på veien med Eidsvåg:

«Jeg gleder meg som en unge til disse konsertene. Bjørn er en av vår tids store norske formidlere, med en låtkatalog som kan gjøre de fleste andre grønne av misunnelse. Vi har ikke helt ulik bakgrunn, for å si det forsiktig, og jeg tenker at dette samarbeidet er en historie som lenge har ventet på å bli fortalt. Og ikke minst: Et viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartner måtte være penere enn henne.  Og da var jo valget enkelt.»

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt flere prestisjetunge priser som Prøysenprisen og flere Spellemannpriser. De har gitt ut flere titalls album og har en rekke av utsolgte turneer.

Foto: Anne Valeur

Varighet

1 time og 30 minutter

Hjemmeside

Facebook

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 525.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender