Automatically translated with Google Translate
ARRANGØR: Bærum Kulturhus

Ivan Mazuze Quintet

Melodisk og utadvendt jazz med røtter I Mosambik

På globusen er det et greit stykke vei fra Mosambik til Oslo, og det blir ikke noe særlig kortere av å ta turen om Cape Town. Likevel, dette er veien Mazuzes karriere har tatt. Musikalsk sett har distansen likevel vist seg å være forbausende kort. Saksofonisten Ivan Mazuze hadde allerede en lang og lysende karriere i hjemlandet da han for ti år siden fulgte hjertet og reiste nordover. Her har han blitt en vital del av hovedstadens musikkliv og har flere plateutgivelser og internasjonale turneer bak seg.

I det norske jazzmiljøet har Mazuze funnet gode sparringpartnere som har fått fram det beste i han. En elegant og leken saksofontone koblet med utadvendt musikalsk energi, som av og til kan gi assosiasjoner til amerikanske storheter som Branford Marsalis. Likevel: røttene sitter fortsatt dypt i sørafrikansk tradisjon og rytmikk. Kall det verdensjazz, fusion eller afro-jazz, resultatet er uansett ekstremt hørbar og tilgjengelig musikk som fortjener et stort publikum!

Varighet: 1 time og 30 minutter uten pause

Foto: Carlton Classen 

 

Medvirkende

Ivan Mazuze
Olga Konkova
Sanskriti Shreshta
Raciel Torres
Jens Fossum

Rabatter

Plukk og Miks: 30 % rabatt. Kjøp billetter til minimum 4 forestillinger eller konserter og få 30% rabatt. Kjøp billettene HER

Grupperabatt: 30% rabatt. Kjøp 10 eller flere billetter samtidig og få 30% rabatt på alle billetter med ordinærpris.

Barn/student: Fast pris for barn og studenter kr. 150,- (+ serviceavgift kr. 20,-). Studentbevis må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Budstikka-kort: 25% rabatt. Innehavere av Budstikka-kort kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. Budstikka-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

A-kort: 25% rabatt. Innehavere av A-kort kan kjøpe inntil 2 billetter på hver forestilling med 25% rabatt på ordinærprisen. A-kortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

ABBL-medlem: 30% rabatt. Innehavere av medlemskortet kan kjøpe opptil 5 billetter på hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet fremvises ved innslipp til forestillingen.

Scenekort: 30 % rabatt. Innehavere av Scenekort kan kjøpe inntil 2 billetter til hver forestilling med 30% rabatt på ordinærprisen. Medlemskortet må kunne fremvises ved innslipp til forestillingen.

Hjemmeside og Facebook

YouTube

Print

Forestillinger

Priser

170.00 - 295.00 NOK

Priser er inkludert serviceavgift.

Legg til kalender